2014年9月23日星期二

Herbal Cure for IgA Nefritis i traditionel kinesisk medicin (TCM)

Denne artikel har oplysninger om urte kur mod IgA nefropati i traditionel kinesisk medicin (TCM). Interesseret i at lære mere? Læs videre. Eller chatte med vores online læge gratis og professionel hjælp.

TCM er et system af medicin, der opstod i Kina i tusinder af år siden. Det er nu almindeligt praktiseres at beskæftige sig med forskellige lidelser, herunder nyresygdomme. Naturlægemidler, der kan bruges til behandling af IgA Nefritis omfatter muligheder som nedenfor.
a. naturlige urter

Her er nogle almindelige urter, der kan bruges til at beskæftige sig med IgA Nefritis: Astragalus, majs silke, lakridsrod, Padderok, Gyldenris, Buchu og så videre. Hvis du vil vide flere detaljer om den bedste urt retsmiddel i dit tilfælde, kan du kontakte os på kidney-support@hotmail.com. Glad for at dele flere oplysninger.

B. medicineret bad

Dette er en ekstern applikation af urtemedicin med ingen skadelig effekt. Der er hovedsagelig blår former som fuld bad terapi og fodbad. Medicineret bad kan arbejde på at forbedre blodcirkulationen, rense blodet og slippe af toksiner ud af kroppen, reparere de beskadigede nyrer, fremme nyre sundhed og styrke kroppens immunitet.

c. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy

Som en innovativ udvikling af traditionel kinesisk medicin, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en ekstern anvendelse af urt medicin. Så fremgangsmåden er både sikker og bekvem. Patienter skal bare ligge på sengen med to lægemiddelpakninger sætte på deres nyre-regionen.

Ved hjælp af avanceret penetrant og osmose udstyr, kan aktive medicin ingredienser ankommer nyre læsion direkte og derefter arbejde på at udvide blodkarrene, anti-koagulation, forbedre blodcirkulationen, fjerne affald og giftstoffer, reparere det beskadigede nyre iboende celler og genoprette nyrefunktion. Over tid, vil nyre struktur være godt gendannet.

Hvis du eller nogen du kender lider af IgA Nefritis og gerne vil lære mere om TCM behandling, er du velkommen til at kontakte os.

没有评论:

发表评论

Online Expert