2014年9月12日星期五

Nyrefunktion på 19% i Lupus Nefritis Er der en naturlig helbredelse

Efter at få diagnosticeret af nyrefunktionen på 19% i Lupus nephritis, patienterne ofte spekulerer på, om der er en naturlig kur eller ej. I denne artikel, lad os se på dette spørgsmål sammen. Ønsker du at få personlig rådgivning? Chat med vores online læge gratis og professionel hjælp.

Hvor alvorligt er nyrefunktion på 19% i Lupus Nefritis?

Denne diagnose viser, at patienter har udviklet sig til CKD fase 4 med svær nedgang i nyrefunktionen. Som nyre kapacitet aftager, vil folk opleve symptomer såsom protein i urinen, hævelse eller ødem, anæmi, forhøjet blodtryk mv Venstre ubehandlet eller ikke kontrolleres effektivt, vil de i sidste ende udvikle sig til end-stage renal sygdom (ESRD), hvori dialyse eller transplantation bliver nødvendigt for at opretholde livet.

Er der en naturlig kur mod nyrefunktion på 19% i Lupus Nefritis?

Til dato er der indtil endnu ikke en kur mod denne nyre lidelse. Men effektiv behandling er til rådighed til at stoppe sygdommens forværring og i høj grad øge den samlede nyrefunktion. På denne måde kan nyresvigt undgås.

I dag, den mest effektive medicinske behandling for at sikre en sådan helbredende virkning er holistisk tilgang kaldet Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. (Check her for at se video introduktionen)

Som et naturligt middel, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en ekstern anvendelse af urtemedicin uden bivirkning. Patienter skal bare ligge på sengen for at få behandling. Ved at udnytte moderne penetrant og osmose enheder, kan effektive ingredienser nå nyre læsion direkte og arbejder for at beskytte den resterende nyrefunktion, reparere nedsat nyrefunktion, og genoprette den generelle nyre kapacitet. På denne måde kan nyrer arbejde bedre og bedre.

Hvis du stadig har noget uklare eller ønsker at lære flere detaljer, kan du efterlade en besked i afsnittet nedenfor. Pas venligst!

没有评论:

发表评论

Online Expert