2014年11月18日星期二

Advarselstegn og behandlingen af nyresvigt

Som vi alle ved nyresvigt påvirker millioner af mennesker, så diagnosticering og behandling af denne sygdom er meget vigtige. Men som en "stille sygdom" er det ikke let at finde i den tidlige fase, så folk altid savne den rigtige hærdetid. For at hjælpe folk vide klart om denne sygdom, i dag vil jeg dele dig nogle relaterede oplysninger om advarselssignalerne og behandling af nyresvigt.

Advarsel tegn på nyresvigt

Urin, der er skummende eller boblende (der kan ses, når proteinet er i urinen)

En metallisk smag i munden eller ammoniak ånde

Protein aversion (ikke længere ønsker at spise kød)

Kvalme og opkastning

koncentrationsbesvær

Tab af appetit

Kløe (pruritus)

Hævelse i ansigtet, fødder eller øjenlåg

Åndenød (fra væske i lungerne)

Gør mere eller mindre urin end normalt, især om natten

Blod i urinen (typisk kun ses gennem et mikroskop)

træthed

svaghed

mental forvirring

Behandlingen af nyresvigt

Nyresvigt kan forhindres eller forsinkes, så længe du kan finde din sygdom og få den rette behandling i den tidlige fase. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy (en af de unikke behandlinger i Shijiazhuang nyresygdom Hospital) kan bidrage til at nå dette mål ved at forbedre nyrefunktionen. Hvad mere er, kan det bidrage til at undgå dialyse og nyretransplantation. På grund af sin bemærkelsesværdige helbredende virkning, er det nu anvendes bredt i kurere nyresygdom.

Hvis du ønsker at vide mere information om advarselssignalerne og behandling af nyresvigt, er du velkommen til at kontakte vores online læge eller efterlade beskeder til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert