2014年11月7日星期五

Kreatinin niveau svinger fra 2.5 til 3.2 Hvordan at sænke den

Kreatinin niveau svinger fra 2.5 til 3.2 hvordan man kan sænke den? I klinikken, kreatinin 2.5 og 3.2 er i fase 3 kronisk nyresygdom, som er en afgørende fase. Hvis du kan styre det i denne fase, kan du få en chance for at vende det, og det høje kreatinin niveau vil blive sænket med det.

I den vestlige medicin, vil læger anbefaler hormonterapi at forsinke progression af denne sygdom, efter at det kontrolleres, dialyse vil blive henvist. Sammenlignet med vestlige medicin, kan kinesisk medicin helbrede nyresygdom i en mere naturlig måde. Der er en række unikke behandlinger baseret på det, blandt dem Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er den mest berømte, der nu anvendes bredt til behandling af denne sygdom.

Ved hjælp af Micro-kinesisk medicin Osmotehrapy kan personer fandt indlysende forbedring gennem deres urin, vil blod og protein i urinen blive mindsket betydeligt, betyder det har bemærkelsesværdig helbredende virkning til behandling af nyresygdom. Ved at udvide blodkar, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og anti-trombose, kan denne unikke terapi forbedre nyrefunktionen, således at vende nyreskader. Efter nyre tilbage til normal, kan det aflades toksiner og affald effektivt, så kreatinin (en slags biprodukt af muskelstofskiftet) niveau vil blive sænket gradvist. Hvis du ønsker at vide mere information om det, kan du efterlade beskeder eller send e-mail til os, vi vil levere gratis rådgivning til dig. Vores e-mail: kidney-support@hotmail.com

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er et godt valg til at sænke forhøjet kreatinin niveau, hvis din kreatinin niveau svinger fra 2.5 til 3.2, er du nødt til at tage systematisk behandling rettidig, således at forhindre, at sygdommen går værre.

没有评论:

发表评论

Online Expert