2014年11月3日星期一

IgA nefropati med Stage2 CKD kan vendes ved kinesisk Herb Medicin

En af patienten konsultere nogle spørgsmål om IgA nefropati. Han sagde, at han har fået IgA nyresygdom og etape 2 kronisk nyresygdom, og han ønsker at vide, om han kan få komme sig. Jeg tror, ​​dette spørgsmål er ikke kun hans spørgsmål, er det en beskæftiger sig med mange mennesker spørgsmål. Så vil jeg gerne dele svaret i følgende, håber det kan hjælpe dig på en eller anden måde.

Kronisk nyresygdom kan opdeles i 5stages, stage2 er i den tidlige fase af denne sygdom. Hvis du kan få rigtige behandling i tide, du sikkert kan komme fra det.

Hormonterapi kan arbejde i en kort tid, men det har bivirkninger og let at tilbagefald. I begyndelsen af behandlingen, du nødt til at tage nok medicin, og derefter reducere medicin gradvist, og frem for alt bør du holde behandling for en lang periode. I mellemtiden, du også burde forhindre hengivenhed, ikke gå til offentlige steder, hvor der er mange mennesker. Form en sund levevis vane og undgå træt.

Kinesisk medicin kan reparere vores beskadiget nyrefunktion uden skade nyrerne. Hertil kommer, kan det helbrede din sygdom fra roden. Det kan ikke kun beskytte nyrefunktion, men også kan forebygge sygdom går værre.

Når du får IgA nefropati, skal du ikke være bange. Den rigtige ting du skal gøre er at lære nogle knowledges af det, fra din læge eller andre måder, såsom søgning relaterede informationer på internettet. Gå til normal hospital og få den rette behandling i tide.

Hvis du stadig har andre spørgsmål eller ønsker at få yderligere informationer af IgA nefropati, bedes du kontakte vores online eksperter eller email os, vil vi svare dig så hurtigt som muligt.

没有评论:

发表评论

Online Expert