2014年11月26日星期三

Når nogle Buddy har Kreatinin Større end 5.0 Hvad er Risk Inddrag

Kreatinin er en af indikator for nyrefunktionen, er det heller ikke følsom som GFR. Af antallet af kreatinin, kan vi vide hvilken fase sygdommen er i og tilstanden af nyrefunktionen. Så når nogle kammerat har kreatinin større end 5 hvad er risikoen inddrage?

Uræmi kan være involveret

I klinikken ifølge kreatinin, kronisk nyresygdom kan inddeles i fem trin. Kreatinin niveau 5,0 betyde sygdommen nu er i fase 4, og der er efterladt 30%, selv mindre nyrefunktion. Så det kræver os til at træffe foranstaltninger lige nu for at forhindre eller forsinke progression af denne sygdom, hvis venstre ubehandlet, denne sygdom kan går værre. Så i denne fase er involveret i risici bør være Uræmi er det også kendt som End Stage nyresvigt.

Hvad skal folk gøre med denne situation?

For folk med denne situation, bør de tage systematisk behandling rettidigt for at forhindre det falder i Uræmi. Normalt kan lægen anbefale dialyse, hvilket kan hjælpe nyrerne til at varetage det affald og giftstoffer, så de symptomer som høj kreatinin niveau kan afhjælpes i et kort stykke tid, men det kan ikke forbedre nyrefunktionen, så folk er nødt til at tage det, indtil de får transplantation.

Nyretransplantation synes som et godt valg til at løse alle problemer med nyrerne. Men det er ikke egnet for alle mennesker, hvad mere er, vil det koste en stor sum penge.

Så som en patient med nyresvigt, kan du vælge en anden behandling ud over de to, der er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, kan det bidrage til at reducere det høje kreatinin niveau ved at forbedre nyrefunktionen. Hvis du ønsker at vide mere information om det, kan du kontakte vores online læge direkte, vil vi svare dig s hurtigt som muligt gratis.

没有评论:

发表评论

Online Expert