2014年11月5日星期三

Hvad er tilstrækkelige dialyse i nyresvigt

For folk, der er i dialysebehandling eller er klar til at tage det, lægerne altid øge betydningen af ​​passende dialyse. Så hvad er tilstrækkelig dialyse? Hvordan kan vi vide, om de tager tilstrækkelig dialyse eller ej.

Hvad er fyldestgørende dialyse?

I klinikken tilstrækkelig dialyse betyder under forudsætning af at tage vis mængde protein, med kortest tid og mest effektive måde at opfylde de toksiner og affald i blodet og holde mængden af ​​dem på et vist niveau, således at sikre, at patienten kan have en kvalitet og længere levetid.

Hvordan kan vi vide, om de tager tilstrækkelig dialyse eller ej?

1. Efter dialyse, vil folk have en god Fell

2. Produktionen på kreatinin skal højere end 125mmol / L

3. blodtryk bør være i god kontrol (<140 / 90mmHg)

4. Ingen indlysende væskeophobning, bør mindre end 3% af wight

5. Med lidt syreforgiftning

6. Serum albumin≥35g / L

7. Hæmoglobin> 100 g / L, hæmatokrit> 30%

Hvis patienten kan have en kvalitet liv og et længere liv ved hjælp af dialyse, vil det være den bedre resultat. Men nogle af de mennesker kan ikke få tilstrækkelig dialyse på grund af deres fysiske tilstand, så de kan ikke nyde livet ligesom andre mennesker. For dem del af folk, anbefaler vi Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, en af ​​innovation og forbedring af traditionel kinesisk Herb Medicine, kan det kurere denne sygdom på en naturlig måde. Det kan bidrage til at lindre komplikationer forårsaget af dialyse, hvad mere er, kan det forbedre nyrefunktionen ved at reparere de beskadigede nyrevæv og beskytte de resterende fra yderligere skader.

Har du fået svaret på, hvad der er passende dialyse? Hvis du stadig har andre spørgsmål i hærdning af nyresvigt eller ønsker at vide mere information om Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, bedes du kontakte vores online læge direkte, de vil give dig gratis rådgivning så hurtigt som muligt.

1 条评论:

  1. Hallo,

    Vi er her igjen for å kjøpe nyre for våre pasienter og de har blitt enige om å betale god sum penger til alle som ønsker å donere en nyre for å redde dem og så. Hvis du er interessert i å være en donor eller du vil redde et liv, Du skal skrive oss på e-posten nedenfor.

    Dette er en mulighet for at du skal være rik ok, vi forsikrer og garanterer deg 100% sikker transaksjon med oss, alt vil bli gjort i henhold til lovgivende nyredonorer.
    Så kast bort ikke mer tid, vennligst skriv oss på irruaspecialisthospital20@gmail.com

    Irrua-spesialistundervisningssykehus.

    回复删除

Online Expert