2014年11月24日星期一

Polycystisk nyresygdom Er det okay at tage Gurkemeje Curcumin

Spørgsmål: Min mand har polycystisk nyresygdom, og jeg undrede mig bare over, om at tage gurkemeje curcumin ville være okay for ham. Han har en nyre læge nu, og er ikke er i dialyse ... endnu.

A: Hej, glad for at hjælpe dig. Faktisk kan han tage visse gurkemeje curcumin hvis hans fosfor og kalium niveau er normal (gurkemeje curcumin er rig på fosfor og kalium), det er gavnligt for at forbedre immunitet, men hvis du ønsker at helbrede sin sygdom, afhænger af denne alene, det er ikke nok.

For polycystisk nyresygdom patient, det centrale punkt at behandle denne sygdom er at hæmme og skrumpe cyster, men der er ingen beviser for, at Gurkemeje curcumin har effekt i kurere cyster. Selv dette, er det nyttigt til behandling af denne sygdom. Fordi det har funktion at sænke højt blodtryk og højt blodsukker, derudover kan det hjælpe at anti-inflammatorisk. Så det kan mindske risikoen for infektion og forebygge sygdommen går værre så hurtigt.

Så for din mands tilstand, kan han tage nogle af Gurkemeje Curcumin at forbedre immunitet, således at mindske risikoen for infektion. Men som vi har nævnt ovenfor, hvis du ønsker at helbrede det fra dets rod, du er nødt til at søge hjælp fra andre lægemidler.

Chinese Herb Medicin, især de syv behandlinger har bemærkelsesværdig helbredende virkning kurere nyresygdom, herunder polycystisk nyresygdom. Under behandlingen vil læger arrangere forskellige behandlinger efter patientens sygdomstilstand at opnå den bedste helbredende virkning. Den største fordel af dem er disse behandlinger kan helbrede sygdommen med lille bivirkning, der er gennemsnit, vil de ikke gøre yderligere skade på nyrerne.

Hvis du ønsker at vide mere information om behandling af polycystisk nyresygdom, er du velkommen til at konsultere vores online læge eller efterlade beskeder til os, vil vi svare dig så hurtigt som muligt gratis.

没有评论:

发表评论

Online Expert