2014年11月12日星期三

Hvad er Tilstrækkelig Dialyse for mennesker med ESRD

Normalt læger altid anbefale folk med nyresvigt at tage dialyse og understrege betydningen af ​​tilstrækkelig dialyse. De fleste mennesker ved, at der er tilstrækkelige dialyse er vigtigt for dem at leve længere, men kun få af dem ved, hvad er det, hvad er så tilstrækkelig dialyse for mennesker med terminal nyresygdom (ESRD)?

Faktisk forskellige sygdomstilstand behov for forskellige tid til at sikre tilstrækkelig dialyse. Læger vil beslutte det i henhold til patientens egen tilstand. For folk med mere end 800 ml urin volumen for hver dag, der indikerer at der er resterende mere end 8 ml / min nyre funktion, de har brug for til at tage 10-12 timer for hver uge. Hvis urin volumen er mindre end 800 ml / dag, er de nødt til at tage 12-15 timer for hver uge, tre gange er bedre. For folk, der ikke har nogen urin (det betyder ingen resterende nyrefunktion venstre), er de nødt til at tage længere tid at nå tilstrækkelig dialyse, 3 gange om ugen, 4-5 timer per gang er i nød.

Hvis folk ikke kan få tilstrækkelig dialyse, kan affald og giftstoffer i blodet ikke kan udskilles fuldstændigt, så det vil medføre nogle komplikationer, hvilket vil påvirke patientens livskvalitet betydeligt, selv øge antallet af smittede, der vil gøre sygdommen mere kompleks . Så tilstrækkelig dialyse er virkelig vigtigt for mennesker med ESRD.

I ét ord, passende dialyse er det centrale punkt for at forbedre patientens livskvalitet, før de får anden alternativ behandling eller nyretransplantation. Så husk at kommunikere med din læge rettidig, der kan forsikre dig at have en kvalitet liv.

Hvis du har brug for hjælp til at kurere din sygdom eller ønsker at vide mere information om de alternative behandlingsformer, ikke tøver med at kontakte vores online læge, vil vi svare dig gratis rådgivning så hurtigt som muligt.

没有评论:

发表评论

Online Expert