2014年11月28日星期五

Renal sygdom forårsaget af hypertension: Hvordan til at vende

Sekundært til diabetes, hypertension eller højt blodtryk er en anden vigtig årsag til kronisk nyresygdom og hypertensive nyresygdom sædvanligvis karakteriseret ved proteinuri og ødemer i hele kroppen. Det er meget nødvendigt for hypertensive nefropati patienter rettidig at vende nyreskader.

Da nyreproblemer skyldes forhøjet blodtryk, bør behandlingen starte kontrollere højt blodtryk

Den mest konventionel behandling tager antihypertensiv medicin såsom ACE-hæmmere, ARBs og diuretika med en kost lavt natrium. Men i nogle tilfælde, højt blodtryk er ganske refraktære patienter, patienter er nødt til at tage nogle andre metoder såsom varmt fodbad at udvide blodkarrene og reducere forhøjet blodtryk komprimere terapi.

Det andet skridt er at kontrollere symptomerne og komplikationer 'hypertensive nefropati patienter

Proteinuri og væskeretention kan påvirke livskvaliteten for patienter og forårsage mere skade på nyrerne. På baggrund af dette, skal patienterne monitoreres for symptomer, så snart disse symptomer. Generelt er der mange vestlige medicin og kinesisk medicin, der kan hjælpe løse disse problemer, så patienterne bør kontakte deres læge for at de rigtige medicin.

Den sidste men ikke mindst, er nogle systemiske behandlinger er nødvendige for at vende den renale hypertensiv sygdom

Adskillige terapier er almindeligt anvendt til at vende kronisk nyresygdom. Blandt dem, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er mere hensigtsmæssigt at behandle hypertensiv nefropati, fordi en stor effekt af denne behandling er at udvide blodkarrene og normalisere blodgennemstrømningen for at reducere højt blodtryk og give mere blod og ilt .Endelig for renale iboende celler, kan disse celler slippe af iskæmi og iltmangel tilstand. Desuden denne behandling er i stand til at øge kapaciteten for self-healing renal celle med handicap, således at nyreskader gradvist kan vendes.

Hvis du stadig har noget klar over de ovennævnte behandlinger, kan du lade dit spørgsmål nedenfor eller ved e-mail til enfermedad-renal@hotmail.com. Vi vil svare inden for 48 timer.

没有评论:

发表评论

Online Expert