2014年11月15日星期六

Hvor lang tid det tager fra trin 3 til trin 4 i kronisk nyresygdom

Hvor lang tid det vil tager fra stadie 3 til fase 4? Ifølge normal nyrefunktion tilbagegang sats, det er omkring 5%, bør det tage 6 år fra den fase 3 til fase 4 (nyrefunktion tilbagegang fra 60 ml / min-30 ml / min). Men faktum er ikke det samme som det, der er mange faktorer, der kan påvirke progression. Faktorer som kost, levende vane, behandling, kan endda alder påvirke progression af det.

Som vi alle ved kronisk nyresygdom (CKD) er en langsigtet og stigende udvikling af sygdom. Normalt vil det koste lang tid fra trin 2 til trin 3, men når op til fase 3, kan det være kortere. Uden effektiv behandling, fase 3 CKD udvikler sig til scenen 4CKD straks.

Heldigvis kan stadie 3 vendes med rettidig og korrekt behandling. Selvfølgelig skal du have en fit kost på samme tid, som kan bidrage til at øge den helbredende virkning.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan sænke progression af denne sygdom, således at stoppe nyrefunktionen tilbagegang, endda forbedre den. Som en nyskabelse af traditionel kinesisk Herb Medicin, kan det løse nyre problem med lidt bivirkning og bemærkelsesværdige helbredende virkning.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy og nyresygdom

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en forholdsvis ny behandling af kronisk nyresygdom, som er blevet bevist i klinikken for at være effektiv og praktisk. Det kan fjerne symptomer såsom forhøjet blodtryk, hævelse, proteinuri, hæmaturi; kontrol komplikationer såsom mindske risikoen for hjerteproblemer. Hvad er mere vigtigt, kan det hjælpe med at reparere nyre skader, således at blokere processen med renal fibrose og gradvist genoprette nyre funktioner.

I ét ord, med hjælp af denne behandling, tænderne fra trin 3 til trin 4, kan blive forsinket, hvis du er heldig nok, kan du have en chance for at vende det. Brug for hjælp ikke tøver med at kontakte vores online læge eller send e-mail til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.
Vores e-mail: kidney-support@hotmail.com

没有评论:

发表评论

Online Expert