2014年11月16日星期日

Rådgivning om kronisk diarré hos patienter med nyreinsufficiens

Ved nyresvigt er nyrerne arbejder mindre end 15%. Da nyrerne er ekskretionsorganer kan to mislykkede nyrer fremkalde gastrointestinale lidelser såsom kronisk diarré. Langsigtet diarré forårsage dehydrering, elektrolytforstyrrelser, feber, metabolisk acidose, og andre problemer. I dag er vi her for at give nogle tips om kronisk diarré hos patienter med nedsat nyrefunktion.

1 under mere end sengeleje

Nogle gange opstår kronisk diarré efter udsættelse for kulde eller spiser mad. I dette tilfælde, patienter med nyresvigt kræver mere sengeleje og være opmærksom på at holde varmen og begrænse væskeindtag mad.

2 Udvikle en sund kostplan

For at styre kronisk diarré, havde patienterne bedre undgå bestemte fødevarer, såsom mælk, kaffe, hele fødevarer, grøntsager rige på fibre og fødevarer, bønner, løg, krydret fødevarer, drikkevarer for koldt, og så videre. En sund kost plan kan øge medicinske behandlinger til at forbedre den generelle helbredstilstand af patienterne og lindre kronisk diarré.

3 Normalisér væske, elektrolyt og syre-base ubalance

Da en stor mængde væske, kalium, calcium og andre stoffer udledes fra kroppen, er mere tilbøjelige til at lide af en række problemas.en dette tilfælde patienter, kun i form af kost ændring er ikke nok til at rette disse problemer, så nogle stoffer er nødvendige som medicinske retningslinjer.

4. Modtag venøs transfusion

Kronisk diarré er normalt ledsaget af dehydrering, så patienter bør indlagt på hospitalet for venøs transfusion at undgå alvorlige komplikationer.

5 Juster det interne miljø

Nogle kinesiske medicin har åbenlyse effekter af ernæringsmæssige nyrer, regulerer blodcirkulationen og normalisering af elektrolytter og væskebalance, så patienter med nyreinsufficiens kan tage nogle kinesiske medicin til forebyggelse og behandling af kronisk diarré.

Med hensyn til hvad kinesisk medicin er nyttigt for dig, bør afhænge af din sygdom. Send dine problemer på sygdomsmodificerende kidney-support@hotmail.com og nyre eksperter her kan ordinere nogle medikamenter korrekt.

没有评论:

发表评论

Online Expert