2014年11月15日星期六

Hvad er den gennemsnitlige levetid for FSGS

FSGS refererer til Focal Segmentoplysninger glomerulosklerose. I den tidlige fase, kan det ikke true det liv, men når det udvikler sig til slutstadiet, vil en række alvorlige helbredsproblemer dukke op og påvirke patienternes liv meget. Så folk ønsker at vide, hvad der er den gennemsnitlige levetid for FSGS.

Faktisk er den gennemsnitlige levetid for FSGS relateret til patientens sygdom tilstand.

FSGS er en almindelig årsag til primære Nefrotisk syndrom hos børn og voksne. De fleste tilfælde, den forelægge kronisk progressiv og slutte med nyresvigt, mens et lille antal FSGS patienter, hvis sygdom betingelse skrider hurtigt og kan falde ind i nyresvigt hurtigt.

Desuden kan det inducere nyrefunktion tilbagegang, cardiovaskulære lidelser, alvorlige infektioner, hyperkaliæmi, metabolisk acidose og nogle andre komplikationer. Når denne sygdom ud af kontrol, kan det blive en livstruende sygdom.

Nogle FSGS patienter kan få fuldstændig klinisk remission og leve så længe som normale mennesker, mens nogle andre patienter udvikle sig til nyresvigt meget hurtigt. Så ingen kan fortælle den nøjagtige levetid FSGS.

Så hvordan man kan forbedre levetiden for FSGS patienter

Ud fra ovenstående analyse kan vi vide det skulle begynde fra bremse eller endog standse progressionen af FSGS og styre komplikationer aktivt. Samtidig, efter en sund kost og arrangere en videnskabelig livsstil, der kan hjælpe dig til at leve bedre og længere.

Som FSGS patient, hvis du ønsker at forlænge din levetid, ikke tøver med at kontakte vores online læge eller efterlade beskeder til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert