2014年11月25日星期二

Sådan Administrer IgA nefropati Diet

Hvordan skal vi til at administrere IgA nefropati kost? Som vi alle ved, kost spiller en vigtig rolle i at kurere nyresygdom, selv om det er umuligt at helbrede sygdommen kun afhænge af kost, men uden god kontrol, kan de fødevarer, du tager forværre udviklingen af din sygdom.

Ifølge forskning, er der ingen grund til at kontrollere de fødevarer, de tager, når IgA nefropati patienter har ingen nyrefunktion tilbagegang. Men når deres nyrer kan normalt ikke som før, de skal tage streng diæt planen, herunder grænse salt, protein, selv vandindtag.

Men indtag ikke midler kan ikke tage. Normalt protein bør begrænses inden for 0.7-1.0 g og de fødevarer med høj kvalitet protein er anbefales, kan de herunder fisk, æggehvide, mælk, magert kød, etc. For mennesker med hævelse eller højt blodtryk, de også burde betale tæt opmærksomhed på salt og vand indtag. Normalt bør mindre end 1 g for hver dag, og saltindtag vandet bør ikke være mere end 800-1200 liter.

I mellemtiden, for at levere nok nutritions til kroppen, bør folk med denne sygdom spise mere frugt og grønt, men ingen syltede fødevarer. Krydret og stimulerende fødevarer, ligesom hvidløg, løg og chili bør også undgå. Desuden bør de have nok hvile og danne en sund levevis vane, holde sig væk fra tobak og alkohol, som kan hjælpe dig med at leve bedre.

Men forskellige mennesker har forskellige fysiske og sygdomstilstand, så de har brug for at lave deres egen kostplan baseret på ovennævnte tips. Hvis det er muligt, kan du gøre det ved hjælp af din ernæringsekspert eller vores online læge, både af dem kan give et godt råd.

Men husk, at det vigtigste er at finde en ordentlig behandling, jo før du kan få det, kan bedre den helbredende virkning kan opnås.

没有评论:

发表评论

Online Expert