2014年11月10日星期一

Hvornår skal Nyresygdom Patient Tag Dialyse

Det er kendt, at dialyse er en af ​​de mest almindelige måder at lindre symptomerne på nyresygdom. Normalt vil patienten med svært nedsat nyrefunktion nødt til at tage dialyse. Men hvornår skal nyrepatient sygdom tage dialyse?

For patient med kronisk nyresvigt, efter CCR (kreatininclearance rate) ned til 10 ml / min bør de tage dialyse. Hvis de lider af diabetes på samme tid, bør de tage det tidligere, da CCR lavere til 15ml / min, bør de tage det. Andre indikatorer er som følgende:

1. Blod urea nitrogen≥28.6mmol / L

2. Serum creatinine≥707.2umol / L

3. Hyperpotassemia, blod potassium≥6.5 mmol / l

4.metabolic acidose,

CO2CP≤16.74 mmol / L

5. Med indlysende væskeophobning (såsom ødem, blodtryksforhøjelse og hjerteinsufficiens)

6. Med tydelige symptomer på Uræmi, såsom dårlig appetit, kvalme og opkast

Jeg håber, at ovenstående indhold kan hjælpe dig til at vide mere klar over, hvornår skal nyrepatient sygdom tage dialyse, og dermed til at hjælpe dig med at træffe rettidige afgørelser, således at undgå manglende det rigtige tidspunkt.

Bortset dialyse, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy også kan være en af ​​behandling af nyresygdom. Hvad mere er, kan det løse nyreproblemer fra sin rod uden at gøre yderligere skade på den. Ved hjælp af denne behandling, personer med mild nyreskader, kan de få genvinding fra det. For folk med moderat nyreskader, har de halvdelen af ​​chance for at vende det. For folk med alvorlige nyreskader, er det svært at komme fra det, men de kan stadig leve med denne sygdom i lang tid. Hvis du ønsker at vide mere om dette therpapy, er du velkommen til at efterlade beskeder til os.

Hvis du stadig har andre spørgsmål om nyresygdom eller har brug for hjælp til at kurere det, skal du ikke tøve med at kontakte vores online læge. Vi vil svare dig så hurtigt som muligt med gratis rådgivning.

没有评论:

发表评论

Online Expert