2014年11月25日星期二

Diabetes med Øjenlågskirurgi Hævelse du skal betale opmærksomhed at få nyresygdom

Hvis du er diabetiker, og nu finde din øjenlåg er hævelse, så er det tid til at være opmærksom for at få nyresygdom. Betal nøje opmærksomhed, hvis du også har andre symptomer som følgende, bør du gå til din læge lige nu.

Der er ofte uden tydelige symptomer i den tidlige fase af denne sygdom. Da nyrefunktionen falder, disse symptomer som følgende kan være opstået:

Hævelser i hænder, fødder, øjenlåg og ansigt

Har problemer med at sove eller koncentrere

dårlig appetit

kvalme

svaghed

Kløe (end-stage nyresygdom) og meget tør hud

Døsighed (end-stage nyresygdom)

Abnormiteter i hjerter 'regelmæssig rytme, på grund af øget kalium i blodet

muskeltrækninger

Med nyreskader går værre, kan dine nyrer ikke fjerne affald fra blodet. Affaldet så hober sig op i din krop og kan nå giftige niveauer, en tilstand kendt som uræmi, som er en livstruende sygdom.

Ifølge den forskning, næsten en tredjedel af mennesker med diabetes udvikler diabetisk nefropati. Så hvis du er en patient med diabetes, bør du kontrollere dit blodsukker niveau godt og gøre nogle andre foranstaltninger til at forhindre din sygdom går til diabetisk nyresygdom. Hvis du har fået denne sygdom, bør du tage en ordentlig behandling med det samme, så man undgår store sygdom. Hertil kommer, at sænke blodtrykket og blodsukker kontrol opretholdelse er absolut nødvendige for at bremse udviklingen af denne sygdom.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en af de effektive behandlinger i kurere nyresygdom, inklusive diabetisk nyresygdom. Det kan hjælpe med at helbrede denne sygdom på en naturlig måde, der er gennemsnit, kan det kurere denne sygdom uden at gøre yderligere skade på nyrerne. Hvis du ønsker at vide mere detaljer om det, kan du chatte med vores online læge eller efterlade beskeder til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert