2014年11月9日星期日

Creatinin Level Fald 2000-1400 kan jeg reducere Dialyse Time

Dialyse er en af ​​de mest almindelige måder at sænke det høje kreatinin niveau, men det kan bringe nogle ubelejligt for folks liv, så nogle mennesker ønsker at reducere de tider af det. Så hvis kreatinin-niveauet faldet fra 2000 til 1400, kan folk reducere de tider af det?

Faktisk bør de dialyse gange ske efter behov, kan de tider af det blive reduceret, men bør ikke afhænge af en eller to gange på kun kreatinin niveau. Efter dialyse vil kreatinin niveauet sænkes til en vis grad, men det vil være tilbage til det forrige niveau, endnu højere, hvis du stopper dialyse. Det er fordi dialyse kan erstatte nyrerne at opfylde nogle af affald og giftstoffer ligesom kreatinin ud af blodet, men det kan ikke forbedre nyrefunktionen, så for personer, der gennemgår den skal leve med det før de får nyretransplantation. Hvis de ønsker at reducere de tider af dialyse eller slippe af med det, de har brug for at søge hjælp fra andre behandlingsformer

Heldigvis har folk opfundet en serie unikke behandlinger baseret på traditionel kinesisk Herb Medicine, kan de bidrage til at reducere dialyse gange, selv erstatte det, så en patient, du kan give en tænke på det. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en af ​​de mest effektive behandling, det kan hjælpe folk slippe af dialyse ved at forbedre nyrefunktionen. Hvis du ønsker at vide mere information om det, kan du kontakte vores online læge eller efterlade beskeder til os, vil vi svare dig så hurtigt som muligt med gratis rådgivning.

Så for mennesker, hvis kreatinin fald 2000-1400, kan de ikke reducere dialyse tid ved sig selv, for at sikre tilstrækkelig dialyse. Hvis de ønsker at reducere det, kan de give et tænke på Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, som kan helbrede nyresygdom i en mere naturlig måde.

没有评论:

发表评论

Online Expert