2014年11月21日星期五

Stage 3 Nyresygdom Levealder kan forlænges

Det er kendt, at i klinikken kronisk nyresygdom har fem trin, og trin 3 er en meget afgørende fase. Hvis patienten kan få systematisk behandling rettidigt, kan de få en chance for at leve som en normal person, og deres forventede levetid kan forlænges, hvis ikke deres sygdom kan tab kontrol og falder i trin 4 og 5 hurtigt.

I fortiden, læger altid bruge hormonterapi, selv dialyse for at forsinke progression af denne sygdom, men begge af dem kan ikke helbrede denne sygdom eller forbedre nyrefunktionen, så folk har søgt nogle andre alternative måder at erstatte dem. Heldigvis i vore dage har folk opfundet nogle unikke behandlinger baseret på traditionel kinesisk Herb Medicin, som har bemærkelsesværdig effekt i kurere denne sygdom. Plus med en fit kost, kan de bekæmpe sygdommen i denne fase i lang tid, selv kan reparere skaden nyrevæv og forbedre nyrefunktionen.

Hvis du er den person, der er i fase 3 nyresygdom og ønsker at leve bedre og længere, bør du give en mening af kinesisk medicin, jo tidligere du kan få det, jo bedre helbredende virkning, du kan få. Vent ikke på den "rigtige tidspunkt", fordi din sygdom ikke vil give dig tid til at vente. Når din sygdom falder i trin 4 eller 5, er det svært at vende, kan du nødt til at leve med dialyse resten af dit liv.

Må ikke vente, indtil det er for sent at helbrede, hvis du har brug for hjælp til at kurere trin 2 kronisk nyresygdom, ikke tøver med at fortælle os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. Du kan chatte med vores online læge eller efterlade beskeder til os, vil vi svare dig så hurtigt som muligt.

没有评论:

发表评论

Online Expert