2014年11月8日星期六

Andre muligheder udover dialyse for ESRD og FSGS

Hvad er andre muligheder udover dialyse for ESRD og FSGS scenen? Vi stillede dette spørgsmål mange patienter. I dette papir vil vi drøfte dette spørgsmål og finde de mest nyttige oplysninger. Har du et spørgsmål? Chat med
vores online-læge
gratis og professionel rådgivning.

Personer med FSGS og ESRD har den glomerulære filtrationshastighed på 15 ml / min eller mindre. På dette fremskredent stadium af nyresygdom, har nyrerne mistet det meste af deres evne til at udføre deres arbejde effektivt, og endelig dialyse eller transplantation er nødvendig for at leve.

I Kina har de anerkendte eksperter i nyren af nationen udviklet alternative muligheder for FSGS og ESRD uden dialyse. Disse terapier omfatter følgende:

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en behandling, der tilbydes i Shijiazhuang hospital nyresygdom. Som en innovativ udvikling af traditionel kinesisk medicin, denne terapi er en ekstern anvendelse af urtemedicin uden bivirkninger.

Effektive medicin kan arbejde for at udvide blodkarrene, forebygge betændelse, anti-koagulation, forbedre mikro-cirkulation, reparere beskadigede nyrer, øge den samlede nyrefunktion, og regulere hele immunsystemet.

Top Seven TCM behandlinger

Specifikke metoder, der er involveret i denne rutine behandling er varm komprimere terapi, lavement, cyklus terapi, terapi fuld bad, fodbad, moxibustion og kinesisk medicin af urter.

Afhængigt kun diagnose af tilstanden af hver enkelt patients sygdom, nyre læger vælge en eller flere af de ovennævnte metoder til at danne den mest hensigtsmæssige behandling planen. Interesseret i at få evalueret for traditionel kinesisk medicin behandlingsformer? Send venligst en e-mail til kidney-support@hotmail.com dine oplysninger sygdom. Vores nyre læger analysere det, og vi vil svare hurtigt inden for 24 timer. Tak for din tid!

没有评论:

发表评论

Online Expert