2014年11月7日星期五

Kan Patient med forhøjet blodtryk Tag Dialyse

Kan patienten med forhøjet blodtryk take dialyse? Ifølge den forskning folk bør kontrollere deres blodtryk, før de tager dialyse, der kan hjælpe til at mindske risikoen for sygelighed og dødelighed. Den anbefalede prædialyse og postdialysis niveau bør være <140/90 og 130/80 mmHg henholdsvis.

Eksperter sagde, at højt blodtryk er en af de overvejende årsager til End Stage Renal Disease, er det forbundet med en øget risiko for venstre ventrikel hypertrofi, koronararteriesygdom, kongestiv hjerteinsufficiens cerebrovaskulære komplikationer og dødelighed. Så for at kontrollere niveauet af blodtrykket er af stor betydning for behandling af nyresygdom.

Normalt vil læger henvise antihypertensiva at kontrollere blodtrykket, men hunkaniner af det kan ikke styres godt. Hvis du tager for meget medicin, der kan føre til lavere blodtryk, det også vil øge risikoen for at få komplikationer. Så den bedste måde er at finde nogle andre måder at erstatte dialyse. Heldigvis har lægerne opfundet en række unikke behandlinger baseret på traditionel kinesisk Herb Medicin, kan de kurere denne sygdom fra dets rod. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er én af de repræsentative behandlinger af dem, har det været brugt i vid udstrækning i helbrede nyresygdom.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en slags ekstern applikation, ved at udvide blodkar, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og anti-trombose, kan det reparere beskadigede nyre væv og beskytte de tilbageværende dem fra yderligere skader, og dermed at forbedre nyre funktion. Med sygdommen går godt, vil alle komplikation af det forsvandt med det, så folk kan undgå at tage dialyse eller reducere de tider af det. For mennesker, der er i den tidlige fase af denne sygdom, kan de have en chance for at vende det.

I ét ord, for folk med forhøjet blodtryk, er de nødt til at kontrollere det før tage dialyse, eller tage en anden måde at helbrede nyresygdom, der er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. For mere information, kontakt venligst vores online læge.

没有评论:

发表评论

Online Expert