2014年11月10日星期一

Kan Nyresygdom Skift kroppens Kalium Level

Kan nyresygdom ændre kroppens kalium niveau? Faktisk, er svaret ja. Det er fordi efter mennesker fik nyresygdom, kan nyrerne ikke fungerer som før, så affald og giftstoffer som kalium, ikke kan udledes i tid, og dermed føre til, at de ekstra dem ophobes i kroppen og dannede højt kalium niveau.

Kalium er behov for celler til at fungere ordentligt. Du får kalium gennem fødevarer. Nyrerne fjerne overskydende kalium i urinen til at holde en passende balance af dette mineral i kroppen. Hvis dine nyrer ikke fungerer godt, kan de ikke være i stand til at fjerne den korrekte mængde kalium. Som et resultat, kan kalium opbygge i blodet. Som vi alle ved høj kalium i kroppen er let at danne hyperpotassemia, som er en livstruende sygdom, så vi bør være særligt opmærksomme på det.

Midlertidig behandling kan gives for at reducere risikoen for komplikationer, men fjernelse af overskydende kalium ved at stimulere produktionen eller urin gennem dialyse er sædvanligvis nødvendig. Her vil jeg anbefale Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, som er en alternativ behandling af dialyse, kan det kurere denne sygdom på en naturlig måde. Hvis du ønsker at vide mere detaljer om det, kan du efterlade beskeder til os.

Ud over behandlingen, en egnet kost også er vigtigt at sænke det. Hertil kommer, husk at følge din sundhedspleje udbyder anvisninger, når du tager din medicin.

Nu ved du, at nyresygdom kan ændre kroppens kalium niveau, er det ofte sket i fremskredent stadium af nyresvigt uden urinproduktion eller ingen urin. Hvis du har andre spørgsmål, ikke tøver med at kontakte vores online læge, vil vi give gratis råd til dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert