2014年11月24日星期一

Creatinin Level 2.4 og Urea Level 95 giver det betyder Nyre er Stop Arbejde

Q: Min kone har 2.4 kreatinin og 95 urea-niveau. Betyder det betyder nyren stoppe med at arbejde? plz hjælp.

A: Hej, glad for at hjælpe dig. For din kones tilstand, hendes nyre er stoppe med at arbejde, og nu er hun i fase 3 kronisk nyresygdom, så du er nødt til at træffe foranstaltninger lige nu for at stoppe eller forsinke progression.

Både creatinin og urinstof niveau er indikatoren for nyrefunktionen, især kreatinin niveau. I klinikken, udelukker ikke-patologi faktorer, kreatinin 2.4 betyder sygdommen nu er i fase 3, og nyrefunktionen er lavere end 60%. I denne fase, hvis folk kan få en korrekt behandling rettidig, sygdommen kan forsinkes, endda vendt. Hvis venstre ubehandlet, kan sygdommen går værre, nyresvigt, vil endda Uræmi forekomme, hvilket er en livstruende sygdom. Således at efterspørgslen os til at tage systematisk behandling lige nu.

Der er to slags medicin, som er kinesisk medicin og vestlig medicin. Sammenlignet med Western Medicine, kinesisk medicin er mere naturligt, kan det helbrede sygdommen i en mild måde, det vil sige, det kan kurere denne sygdom uden at gøre yderligere skade på nyrerne. Hvad mere er, kan det løse nyre problem fra det rod, så det nu er meget populære i hele verden, den mest kendte den ene er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, som kan forbedre nyrefunktionen, selv vende sygdommen ved at reparere beskadiget nyrevæv og beskytte de resterende dem fra yderligere skader. Med hjælp fra det, flere og flere mennesker har tilbage til et normalt liv. Hvis du ønsker at vide mere information om det, anbringender ikke tøver med at kontakte vores online læge, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Af ovenstående ved vi, at kreatinin niveau 2.4 og urea-niveau 95 gør meas nyren stoppe med at arbejde, så hvis du er i samme situation, bør du træffe foranstaltninger rettidige at forebygge sygdommen går værre.

没有评论:

发表评论

Online Expert