2014年11月24日星期一

Sådan forhindrer nyresvigt værre

Forhindre nyresvigt går værre pågældende med prognosen for denne sygdom og kvaliteten af patientens liv. Så hvordan man kan forhindre nyresvigt værre?

Hvad er årsagen til nyresvigt?

Diabetes og højt blodtryk årsag fleste tilfælde af ESRD. Andre årsager omfatter:

Autoimmune sygdomme (såsom lupus, HIV og IgA nefropati)

Genetiske sygdomme (som polycystisk nyresygdom)

skader

Nogle lægemidler eller andre lægemidler

Hvordan kan jeg forhindre nyresvigt?

Nyresvigt er et fremskredent stadium af kronisk nyresygdom, så den bedste måde at forebygge nyresvigt er at forhindre CKD. Hvis du har CKD, forsøge at kontrollere det eller forsinke udviklingen af det. Det er svært at vende nyresygdom, men med hjælp fra en ordentlig behandling, du også kan styre det i den tidlige fase, i det mindste for at forhindre det i at blive værre. Den anden måde er at finde de underliggende årsager til din sygdom, derefter foretage tilsvarende kur plan.

Hvis du har diabetes og højt blodtryk, er det meget vigtigt for dig at administrere disse. Arbejd med din læge for at lære hvordan.

Andre måder at hjælpe med at beskytte dine nyrer er at:

Spis en kost lavt fedt og salt

Trænings fleste af ugens dage

Have regelmæssige check-ups med din læge

undgå tobak

Begræns alkohol

Som vi har nævnt ovenfor, fit behandling er det centrale punkt at helbrede denne sygdom, så du skal være særlig opmærksom på det. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en af de mest effektive terapier til behandling af nyresygdom, er det nu bruges bredt. Med hjælp fra det, flere og flere mennesker har tilbage til den normale liv.

Hvis du ønsker at vide mere information om hvordan man forebygger nyresvigt værre, kan du konsultere vores online læge direkte eller efterlade beskeder til os, vi vil levere gratis rådgivning til dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert