2014年11月1日星期六

Urea Creatinin 235 og 13 i FSGS: Hvordan til at tabe dem

Kreatinin niveau af raske voksne normalt svinger mellem 62 ~ 115, og urea varierer fra 2,5 til 8,0. Både kreatinin og urea 13 235 er meget højere end normalt, hvilket betyder, at mindst 50% af FSGS patienter har tabt nyrefunktion. Vær venlig ikke at bekymre dig. I dette tilfælde kan flere metoder stadig hjælpe med at få dem væk.

1 mundtlig vestlige medicin

I de vestlige lande, kan mange medikamenter hjælpe med at reducere niveauet af kreatinin og urinstof. For eksempel kan reducere produktionen Ketosteril kreatinin og urinstof, til at sænke dem. Desuden kan nogle medikamenter bidrage til at øge mængden af renal udskillelse, med mere affald.

2 Mundtlig kinesisk medicin

Nogle kinesiske medicin har også den virkning, at de høje niveauer af kreatinin og urinstof i blodet. For eksempel kan Astragalus membranaceus forårsage nyrerne til at fjerne affaldsprodukter, herunder mere creatinin og urinstof. Sammenlignet med vestlige medicin, visse kinesiske medicin er i stand til at reparere beskadigede nyre-celler og forbedre niveauet af nyrefunktionen FSGS patienter gradvist.

3 Urtete

Urtete er en god hjemme middel til at fjerne affaldsprodukter til FSGS patienter. Brændenælde blade, mælkebøtte rod, majs silke, salvie, og så videre, kan alle indtages som urtete at sænke høje niveauer af kreatinin og urinstof.

4 varm komprimere terapi

Denne terapi anvendes i nyre-området, for at forbedre blodcirkulationen i hele kroppen, især nyrerne. Som mere blod strømmer til nyrerne, kan glomeruli filtrere mere blod hvert minut og mere affald og giftstoffer kan elimineres ud.

5. Immunterapi

Immunterapi er fokuseret på behandling af FSGS rod og genopbygning af de filtreringssystem af nyrerne. Når nyrerne komme til normale arbejde, niveauet af kreatinin og urinstof falder spontant.

Selvfølgelig betyder det ikke, at FSGS patienter bør tage alle de ovennævnte metoder til at kontrollere deres sygdomstilstand. At vide, hvilken er den rigtige for dig, kan du konsultere lægen her via e-mail kidney-support@hotmail.com sygdom.

没有评论:

发表评论

Online Expert