2014年11月18日星期二

Hvad er den fase af dialyse og hvordan man undgår det

Hvad er den fase af dialyse og hvordan man kan undgå det? Generelt er dialyse henvist til behandling af nyresygdom i slutstadiet, der er kendt som Uræmi. Men det kan påføres tidligere eller senere end denne fase ifølge nødvendigt. Næste, lad os se nogle detaljer bout stadier af dialyse, og de måder at undgå det.

Som vi har nævnt ovenfor, i almindelighed, efter at folk falder i End Stage Renal Disease (creastinine niveau op til 8,0), de bliver nødt til at tage dialyse, men forskellige mennesker har forskellige betingelser. Så når der træffer beslutningen, bør vi overveje alle de faktorer i det. For folk med lavere kreatinin niveau (lav end 8.0), men alvorlige symptomer, kan de nødt til at tage dialyse tidligere, så han / hun kan få et bedre liv. Men for folk med højere kreatinin niveau (høje, at 8.0), men uden tydelige symptomer, kan de udskyde de tider af at tage dialyse. Hvis du ønsker at vide, hvornår du bør tage dialyse, kan du sende din detaljerede oplysninger via e-mail til os, efter at analysere, vil vi svare dig så hurtigt som muligt. Vores e-mail: kidney-support@hotmail.com Alle de oplysninger, vi leverede produkt er fri.

Hvordan undgår dialyse?

Jo tidligere du kan styre din sygdom, jo større den kurs, du kan få til at undgå dialyse. I ét ord, det centrale punkt for at undgå dialyse er at få en ordentlig behandling i rette tid.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en af de mest effektive terapier til behandling af nyresygdom, kan det hjælpe folk til at undgå dialyse eller nyretransplantation ved at forbedre nyrefunktionen. Hvis du ønsker at vide mere detaljer om det, kan du chatte med vores online læge direkte.

Har du fået svaret om, hvad der er den fase af dialyse og hvordan man kan undgå det? Hvis ikke, eller du har andre spørgsmål, kan du efterlade beskeder til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert