2014年11月19日星期三

Behandling af nefrotisk syndrom: Skal jeg øge Er af Lasix ved mig selv

Hvis Lasix ikke kan arbejde nok skal jeg øge dosis? Normalt, efter mennesker fik nefrotisk syndrom, læge altid ordinere Lasix til behandling af væskeophobning (ødemer). Men nogle gange er det ikke synes at være tilstrækkeligt. Så i dette tilfælde, bør patienten tage en større dosis?

Lasix (furosemid) er et loop-diuretikum (vand pille), som forhindrer kroppen i at optage for meget salt, så saltet til i stedet være bestået i din urin. Det anvendes til behandling af væskeophobning (ødem) hos mennesker med kongestiv hjerteinsufficiens, leversygdom, eller en nyre lidelse, såsom nefrotisk syndrom. Denne medicin er også anvendes til behandling af forhøjet blodtryk (hypertension). Men hvis du ikke er i stand til at tisse, bør du undgå at bruge det. Desuden bør du ikke tage mere af denne medicin, end det er anbefale. Det er fordi høj gør af Lasix kan forårsage uoprettelige høretab. Hvis hunkaniner af Lasix ikke kan arbejde nok, kan du fortælle din læge, og han / hun kan justere den gør efter behov.

I ét ord, bør du konsultere din læge, før du bruger det, og kommunikere med din læge under behandlingen, ikke øge eller mindske doserne af dig selv.

Men som nefrotisk syndrom patient, hvis du ønsker at helbrede din sygdom, bare afhængig af en eller to slags medicin er ikke nok, at de bare kan lindre nogle symptomer på denne sygdom. Den bedste måde at løse problemet med nyresygdom er at finde en effektiv behandling.

Top Syv Behandlinger af Shijiazhuang nyresygdom Hospital har bemærkelsesværdig effekt kurere nyresygdom, herunder nefrotisk syndrom, kan de hjælpe dig med at løse problemer med nyrerne fra underliggende årsager. Hvis du ønsker at vide mere information om dem, kan du kontakte vores online læge eller send e-mail til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. Vores e-mail: kidney-treatment@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert