2014年11月29日星期六

IgA nefropati prognose og naturlig behandling

I dag anerkendes det, at den langsomme progression af end-stage renal sygdom opstår i op til 50% af de berørte patienter med IgA nefropati, så det er meget nødvendigt at lære om IgA nefropati prognose og naturlig behandling .

IgA nefropati prognose

IgA nefropati patienter, som har ringe eller ingen proteinuri (mindre end 500-1000 mg / d) har generelt en lav risiko for progression. Men progressive proteinuri og nyresvigt udvikles i en væsentlig andel af patienter over tid. Blandt patienter, der udvikler frank proteinuri og høj serumkreatinin, at progression ende nyresygdom er omkring 15-25 procent på 10 år og 20 til 30 procent på 20 år. Satsen for progression er typisk langsomt med GFR ofte falde med så lidt som 1-3 ml / min per år, en ændring ikke er forbundet med en højde på serumkreatininkoncentration på kort sigt.

Naturlig behandling for IgA nefropati

I Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy almindeligt anvendt til at hjælpe patienter med IgA nefropati og andre nyresygdomme. Denne behandling er baseret på kinesiske plantelægemidler fra naturen, så det første behøver patienterne ikke bekymre dig om bivirkninger. Så hvordan Micro-kinesisk medicin Osmotherapy spil til behandling af sygdomme fungerer primært Vi sammenfatter følgende ?:

-Den Udvidelse af blodkar og forbedre blodcirkulationen, som hjælper med at forbedre hypoxisk-iskæmisk nyre tilstand;

-Extraction IgA og andre immunkomplekser deponeret i nyrerne af hvert organ, der er med til at stoppe yderligere skade på nyrerne

-anti-Inflammatorisk, anti-koagulation, nedbrydning, nyrer og levere næringsstoffer til at fremme DNA replikation iboende beskadigede celler, der hjælper reparere nyreskader og nyrefunktion opsving.

Som patient med IgA nefropati er hans kreatinin niveau højere end det niveau, Normal spørgsmål om IgA nefropati prognose og Micro-kinesisk medicin Osmotherapy? Frihed til at vælge, som du kan lide at lade os vide, vi her tilbyde mere medicinsk gebyr rådgiver til at hjælpe dig med at administrere din tilstand godt.

没有评论:

发表评论

Online Expert