2014年11月17日星期一

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy til behandling af IgA nefropati

IgA nefropati (Igan), også kaldet Berger sygdom, er det en nyre lidelse, der angreb, når IgA-et protein formodes at hjælpe kroppen bekæmpe infektioner-indgiver i nyrerne i stedet. I Kina er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy anvendes bredt til behandling af denne sygdom. Lad os nu lære flere detaljer om IgA nefropati og Micro-kinesisk medicin Osmotherapy.

IgA nefropati er en langvarig sygdom, kan det tage 10 til 20 år til at vise nogen tegn eller symptomer. Endvidere kan det påvises efter mennesker fik det flere år senere. For folk med denne sygdom kan få forladelse sidst, men nogle af dem kan udvikle sig til nyresvigt og kan ende med ESRD. Men hvis de kan få en ordentlig behandling i rette tid, kan de undgå nyresvigt, så tidlig diagnosticering og helbredelse er det centrale punkt i helbredelse af denne sygdom

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy til behandling af IgA nefropati

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en unik behandling af Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, på grund af sin betydelige helbredende virkning, er det nu anvendes bredt i kurere nyresygdom. Ved forstør blodkar, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og anti-trombose, for således at fremme blodcirkulationen for at fjerne blod stasis og nedbryde immunkomplekser. Samarbejde med Immunterapi, som har til formål at reparere de beskadigede nyrer og genopbygge det medfødte immunsystem af den menneskelige krop, kan det forbedre immunsystemet og forebygge denne sygdom tilbagefald, således at forbedre nyrefunktionen.

Hvis du er interesseret i Micro-kinesisk medicin Osmotherapy eller har brug for hjælp i behandling af IgA nefropati, ikke tøver med at kontakte vores online læge eller send e-mail til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. Vores e-mail: kidney-support@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert