2014年11月6日星期四

Hjemmesygepleje for børn med nefrotisk syndrom

Hjemmesygepleje er afgørende for prognosen for Børns nefrotisk syndrom, kan det reducere tilbagefald sats effektivt. Så som en forældre, du skal være opmærksom på følgende aspekter, kan de hjælpe dig med at gøre det bedre.

Mere opmærksomhed til hvile. Børn mangler selvdisciplin, de er nemme at spille over tid og kan ikke få nok hvile. Så forældre bør arrangere tid for dem, lad dem nyde nok hvile tid.

Holde rent. Infektion er den overvejende årsag, som kan fremkalde tilbagefald, så for at undgå infektion bør du skifte tøj til dine børn og vaske dine børn ofte.

Holdes væk fra offentlige steder, hvor der er masser af mennesker. Frisk luft er meget vigtige for dine børns hede, så ikke bringe han / hun at offentlige steder såsom supermarked og biograf.

Forhindre koldt. Ifølge de vejrskift at forøge eller formindske tøj, så prøv dit bedste for at forhindre kulde, fordi kulde kan fremkalde tilbagefald.

Tager medicin efter lægens konstruktion. Glem ikke at lade dine børn tager medicin eller reducere de lægemidler, der kan sikre dit barn får opsving tidligere.

En fit kost og sund levevis vane er også nyttigt at dine børn, så du skal ikke ignorere disse aspekter i dit daglige liv. Jeg håber, at ovenstående informationer kan hjælpe dig og dine venner omkring dig.

Af ovenstående ved vi, at hjemmesygeplejen er knyttet til prognosen for nefrotisk syndrom., Så du skal betale en høj opmærksomhed på det.Hvis du ønsker at lære mere om nyresygdom, kan du konsultere vores online læger. For yderligere informationer, kan du kontakte os. Vores e-mail: kidney-support@hotmail.com

没有评论:

发表评论

Online Expert