2014年11月28日星期五

Håndtering Svimmelhed i IgA nefropati patienter

Svimmelhed synes at være en fælles klage for de fleste patienter med nyresygdom, og sandsynligvis vil ske for mennesker med enhver form for nyresygdom. Her vil vi se, hvordan man skal håndtere svimmelhed hos patienter IgA nefropati.

Først, lad os se på de mulige årsager til svimmelhed i IgA nefropati

-Den Hypertension er en almindelig komplikation ved nyresygdom, herunder IgA nefropati, mens højt blodtryk direkte kan resultere i hovedpine, svimmelhed og andre lidelser.

-Når Nyrefunktionen forringes, nyrerne bliver ude af stand til at fjerne affald og giftstoffer fra kroppen, så disse skadelige stoffer, der ophobes i blodet. Men hvis nervesystemet er påvirket, kan der være svimmelhed.

-Den Anæmi relateret til nyresygdom, især i den fase af nyresvigt betyder, at din hjerne er ikke at få nok ilt. Dette kan føre til problemer med hukommelsen, koncentrationsbesvær og svimmelhed.

ñentonces hvordan de skal håndtere sygdom i IgA nefropati?

I Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy almindeligt anvendt til at hjælpe patienter. Forskellige symptomer på roden altid om, når symptomerne er relateret til nyreskader og nedsat nyrefunktion. Denne behandling er en ny udvikling af kinesisk urtemedicin, bruges det eksternt. Patienter behøver kun at ligge ned på sengen for at tage to poser fyldt med kinesiske lægeurter forarbejdede underkastes nederst bagpå patienterne, og osmose enhed hjælper materielle aktiver lægemiddel kan opnås direkte gennem nyrer, der gennemsyrer huden. Disse kinesiske urter udføre særlige funktioner, som er afgørende i behandlingen af nyresygdom, og er at afskaffe IgA og andre immunkomplekser uden for kroppen, forbedre den hypoxiske-iskæmisk tilstand ved at udvide blodkarrene og forbedre blodcirkulationen, anti-inflammation, anti-koagulation, nedbrydning fremme DNA-replikation iboende beskadigede celler giver næringsstoffer og nyrerne. Derefter nyrefunktionen gradvis forbedret, således behandling af forhøjet blodtryk, ophobning af toksiner i blodet og anæmi rod og svimmelhed Kurset vil blive behandlet naturligt.

Hvis du er interesseret i vores terapi. så send os en enfermedad-renal@hotmail.com, eller efterlade en besked på bas, kan vi reagere i 24 timer.

没有评论:

发表评论

Online Expert