2014年11月24日星期一

Er det muligt at vende Kreatinin 1.7 ved at drikke masser af vand

"Min mand har for nylig modtaget en rapport fra vores internist at hans niveau af kreatinin var på 1.7, har han ikke drukket meget af noget, så vores læge mener dette kan vendes ved hans drikke masser af vand .. er dette en mulighed eller bør vi forberede os på dårlige nyheder. "Dette er et spørgsmål fra patienten, er følgende tips givet af læger.

Du ved, at høj kreatinin niveau er dannet af lange-form af kreatinin akkumulere, faktisk efter kreatinin niveau steget, nyrerne er blevet beskadiget i en vis grad, kan det ikke aflade væsker og affald rettidig. Så hvis du drikker for meget vand i denne tid, der er let at fremkalde ødem. Kort sagt, drikkevand ikke kan bidrage til at sænke det på en eller anden måde, men alt for meget er ikke godt, så være opmærksom på det, ikke gøre din sygdom værre ved at gøre en forkert beslutning.

For kronisk nyresygdom patient, en god kost kan sikkert hjælpe med at bekæmpe sygdommen, såsom sænke høje kreatinin niveau og lindre hævelse i kroppen. Så det er nødvendigt at lave en kost plan i henhold til din egen sygdomstilstand.

I et ord, kan drikke en vis mængde vand bidrage til at sænke det høje kreatinin niveau, men det er umuligt at vende det kun ved at drikke vand, hvad mere er, kan det føre til anden bivirkning såsom ødem.

Så som en patient med kreatinin 1.7, hvis du ønsker at vende det, du først nødt til at gøre en fit kost, men det vigtigste er at tage en systematisk behandling. Hvis du har brug for hjælp til at gøre kostplan eller finde effektiv kur metoder, kan du efterlade beskeder til os eller chatte med vores online læge, vil vi svare dig så hurtigt som muligt.

没有评论:

发表评论

Online Expert