2014年11月25日星期二

Hvordan til behandling af gigt hos patienter med kronisk nyresygdom

Hvordan til at behandle gigt hos patienter med kronisk nyresygdom? Gigt er en smertefuld form for inflammatorisk arthritis, der forekommer i fastsættelsen af hyperuricemeic monosodium urat krystal aflejret i led og væv. Næsten 40% af patienter med gigt har kronisk nyresygdom (CKD). Forekomsten af gigt stiger nyrefunktion aftager. Så det er virkelig vigtigt at behandle nyresygdom på samme tid til at behandle gigt.

Angreb af gigt opstår ofte efter henfalde i alkohol, især vin eller øl, eller efter overspisning rige fødevarer såsom lever, ansjoser, og sovs. På grund af dette blev gigt længe anset for at være en betingelse lidt hovedsageligt af de rige. Så vi kan se, at kosten er meget vigtigt for behandlingen af denne sygdom.

Alle gigt patienter rådes grænse alkohol indtag, især øl. Uanset gigt aktivitet bør alkohol overforbrug undgås i alle patienter. Undgåelse af mad og sodavand sødet med højfructosemajssirup er også anbefales. Men det er umuligt at helbrede denne sygdom kun ved at ændre de fødevarer, du spiser eller bor vane.

Det er kendt, at den underliggende årsag til gigt er høj urinsyre, så vi skal til at sænke niveauet af urinsyre i blodet, således at efterspørgslen os med at forbedre nyrefunktionen (høj urinsyre niveau er forårsaget af nyrefunktionen tilbagegang). Nyrerne udskiller urinsyre, disponerer CKD-patienter til hyperurikæmi. Desværre er disse patienter har kontraindikationer til en række midler, der anvendes i forvaltningen af gigt. Hertil kommer, thiazid og loop-diuretika, lægemidler der øger serumurinsyreniveauer, er ofte de første linje behandlinger for CKD. Det lader til, at denne sygdom er meget svært at blive helbredt, men kinesisk Herb Medicin bringer nyt håb for folk, der er i denne situation. Det kan hjælpe til at løse dette problem uden at skade kroppen.

Hvis du ønsker at vide mere information om den behandlende hos patienter med kronisk nyresygdom, er du velkommen til at kontakte vores online læge, vi her venter på at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert