2014年11月26日星期三

Diabetes med Smerter på bagsiden skal være opmærksom på kronisk nyresygdom

Diabetes med smerte på bagsiden skal være opmærksom på kronisk nyresygdom, der kan indikere din sygdom kommer til nyresvigt. Derefter som en Diabetic hvordan kan du vide, om du har fået nyresygdom eller ej?

Ifølge den forskning, har diabetes blevet nummer et sygdom, der kan føre til nyresygdom, så hvis du er diabetiker, bør du være særlig opmærksom på det. CKD er oprindeligt uden specifikke symptomer og er generelt kun registreres som en stigning i serumkreatinin eller protein i urinen. Som nyrefunktionen falder, vil flere symptomer opstår. Følgende er de almindelige symptomer på nyresygdom, håber de kan hjælpe dig med at kende din sygdom klar.

Urin Ændringer: Skummende urin, blod urin, farveløs urin, hyppig vandladning om natten, nedsat urinproduktion og anuri.

Træthed eller træthed

Væskeophobning / hævelse / ødem

Højt blodtryk

Lændesmerter

Fordøjelsesproblemer: dårlig appetit, kvalme eller opkastning

svimmelhed

hudkløe

For forskellige mennesker har forskellige symptomer, så hvis du ønsker at vide, om du har fået nyresygdom eller ej, bør du gå til din læge eller chatte med vores online læge direkte, både af dem kan give dig gode råd.

Hvis du har nogen spørgsmål kurere diabetisk nyresygdom eller ønsker at vide mere information om kronisk nyresygdom, kan du kontakte os via e-mail eller efterlade beskeder til os, alle de oplysninger, vi giver, er gratis, så du skal ikke tøvende. Vores e-mail: kidney-treatment@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert