2014年11月20日星期四

Hvor slemt er Creatinin 1,9 i kronisk nyresygdom

Hvor slemt er kreatinin 1.9 i kronisk nyresygdom? Udeluk kosten indflydelse, betyder høj kreatinin niveau nyrerne er beskadiget i en vis grad, så cretinine niveau 1.9 betyder hvad for folk?

I klinikken, kreatinin 1.9 (167.96 pmol / L) betyder sygdommen nu er i fase 2, nær 3. etape af kronisk nyresygdom. En person med trin 2 kronisk nyresygdom har nyreskader med en mild nedgang i deres glomerulære filtrationshastighed (GFR) på 60-89 ml / min. Normalt er der ikke naturligvis symptomer indikere nyrerne er beskadiget. Fordi nyrerne har meget stærke kompenserende funktion, og de gør et godt stykke arbejde, selv når de ikke fungerer helt. Højt kreatinin, blod i urinen, proteinuri og andre måder kan gøre patienterne opdager, at de er i fase 2 kronisk nyresygdom.

Selvom kreatinin 1.9 fortæller, at betingelsen mildt bliver nedsat nyrefunktion, som en patient med denne tilstand, skal du også skal betale en høj opmærksomhed på det. Ellers din sygdom kan går værre.

I dette tilfælde, er du nødt til at tage rigtige behandling straks, og det centrale punkt er at stoppe progression af denne sygdom, endda vende det. Så, hvad behandling kan bidrage til at forbedre nyrefunktionen? Kinesiske plantelægemidler kan gøre dette gennem reparere nyreskader og tilvejebringelse af ernæring for de beskadigede nyrerne. Hele processen vil ikke give bivirkninger som alle kinesiske plantelægemidler kommer fra naturen. Hvad mere er, kan det kurere denne sygdom fra dets rod. Så for folk, der er i den tidlige fase, kan de få en chance for at vende det.

Af ovenstående kan vi vide, at kreatinin niveau 1.9 er tæt på stadie 3 kronisk nyresygdom, hvis venstre ubehandlet, vil sygdommen går værre. Men med hjælp fra Roper behandling, kan det være omvendt. Hvis du har brug for hjælp til at kurere nyresygdom, ikke tøver med at kontakte vores online læge eller efterlade beskeder til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert