2014年11月1日星期六

PKD og Stage 3 nyrefunktion: symptomer og behandlinger

PKD (polycystisk nyresygdom) er en genetisk nyresygdom karakteriseret ved væksten af ​​adskillige cyster i nyrerne. Hvis det kan opdages og behandles tidligt, vil sygdommen forværres hurtigt. Når PKD forværres i fase 3 nyresvigt, har nyrecyster vokset til farlig størrelse. Så kender symptomerne og behandlinger af PKD og fase 3 nyresvigt? Se venligst følgende.

Symptomer på PKD og fase 3 nyresvigt:

På grund af undertrykkelse af nyrecyster, kan patienter lider af en række symptomer, herunder forhøjet blodtryk, rygsmerter eller nyre smerter, proteinuri, urin, blod, nyresten og så videre. Ifølge den kliniske undersøgelse, trin 3 PKD er en vigtig behandling periode, og kinesisk medicin og vestlig medicin kombineret behandling kan beskytte nyrefunktionen effektivt. Dernæst henvises til effektiv behandling for sygdommen.

Behandlinger for PKD og fase 3 nyresvigt:

Ved at tage den behandling, vi er nødt til at anbefale, at vores naturlige behandlinger, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Denne terapi anvendes udvortes, og lægemidler af denne behandling kan være trængt ind i nyreskader umiddelbart og hurtigt ved hjælp af avanceret udstyr. Ligesom nu, har mange patienter med PKD inddrives her og leve et normalt liv. Og kliniske anvendelser har vist, at denne behandling er sikker, effektiv og praktisk. Desuden lægemidler har funktioner hæmme udskillelsen af ​​nyrecyste væske og fremme udstrømningen nyrecyste væske. Det vil sige, det kan reducere størrelsen af ​​nyrecyster gradvist. Derudover kan det også beskytte nyrerne og forbedre nyrefunktionen. Desuden kontrol af symptomer er også meget vigtigt, derfor nogle vestlige medicin kan også tages.

Nu, hvad du har fået noget på PKD og stadie 3 nyresvigt? Hvis du har nogen uklare ting om dine symptomer og behandlinger, inviterer vi dig til at sende en mail til kidney-support@hotmail.com, og vi vil svare så hurtigt som muligt.

没有评论:

发表评论

Online Expert