2014年11月3日星期一

Jeg behøver at vide af Medicine er det muligt at overvinde nyresygdom

Jeg har brug for at vide ved medicin er det muligt at overvinde nyresygdom? Faktisk nyresygdom er svært at helbrede, så det er umuligt at vende den kun med medicin, der kræver systematisk behandling.

Lægemidler blot kan lindre nogle af symptomerne på denne sygdom, kan de ikke helbrede sygdommen. Hvad værre er, kan det tilføje byrde til nyren eller såre den, så du skal være opmærksom på de lægemidler, du tager. Hvis du ønsker at forsinke progression af sygdommen eller vende det, skal du samarbejde med din læge og tage systematisk behandling.

Normalt læger altid anbefale hormonterapi (for folk, der er i den tidlige fase) eller dialyse (for folk, der er i fremskredent stadium) på at bekæmpe sygdommen, både af dem kan bidrage til at forsinke progression af denne sygdom. Så ved hjælp af dem, kan folk har en længere levetid. Men nogle mennesker er ikke egnet til de to kur, nogle komplikationer vil blive induceret, således at sænke deres livskvalitet, snarere end forbedre. For dem del af mennesker, de kan give et tænke på kinesisk Herb Medicin, som kan kurere denne sygdom med lidt bivirkning. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy som en nyskabelse af traditionel kinesisk Herb Medicin kan helbrede denne sygdom uden at gøre yderligere skade på nyrerne. Det har fire funktioner, der er større vaskulære, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og anti-trombose. Gennem de fire funktioner, kan det reparere beskadigede nyre væv og beskytte de tilbageværende dem mod skader, således at forbedre nyrefunktionen og vende sygdommen fra dets rod.

Generelt er det umuligt at overvinde nyresygdom blot ved medicin, er det nødvendigt med en systematisk behandling plan at helbrede nyresygdom. Hvis du har andre spørgsmål eller brug for hjælp til at kurere denne sygdom, er du velkommen til at kontakte vores online læge eller email os, vil vi svare dig så hurtigt som muligt med gratis rådgivning. Vores e-mail: kidney-support@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert