2014年11月29日星期六

Muskelkramper i PKD: årsager og behandling

Nogle patienter med PKD klager over, at de lider af muskelkramper og har allerede gjort kvaliteten af dit liv. Efter at lære om årsager og behandling af muskelkramper PKD forventes at kunne forvalte deres tilstand.

Årsagerne til muskelkramper i PKD

For det første bør patienterne være opmærksomme på, at PKD er blevet en almindelig årsag til nyresvigt, der kræver dialyse eller en nyretransplantation i den nærmeste fremtid. Det vil sige, med udviklingen af tilstanden, bliver nyrefunktionen mindre og mindre. Mens du fortsætter med tab af nyrefunktion, vil forskellige symptomer og komplikationer forekomme, og elektrolytforstyrrelser er inkluderet.

Muskelvæv er delvist baseret på en række af mineraler, elektrolytter og andre kemikalier for at trække sig sammen og slappe af. Nogle af disse vigtige stoffer omfatter calcium, magnesium, kalium og natrium. Når en elektrolyt ubalance opstår, musklerne bliver mere modtagelige for kramper. Hvad mere er, andre symptomer på PKD, herunder dehydrering, opkastning og diarré kan også føre til elektrolytforstyrrelser og muskelkramper.

Behandling af muskelkramper i PKD

Medicin: Visse medikamenter kan bidrage til at kontrollere muskelkramper. Kontakt din læge for yderligere oplysninger.

Udstrækning og massage: Forlænge kramper musklen med en blød lidt stræk lidt derefter massere området indtil krampe aftager. Hvis du ikke er sikker på, hvordan at strække ben muskler, skal du kontakte din fysioterapeut til råds.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy: Denne naturlige behandling er almindeligt anvendt i klinikken til behandling af PKD. På den ene side at reducere størrelsen cyster funktioner ved forøget permeabilitet af cyste væggen, faldende evne til at secernere cystevæske, blodgennemstrømning acceleration og skiftende differenstryk inder- og ydervæggen cyste foring celler, desuden at genvinde nyrefunktionen ved at forbedre blodcirkulationen, fjerne blod immobilitet, anti-inflammation, anti-koagulation, fremme af DNA-replikation af celler iboende beskadigede nyrer og næringsstoffer tilbydes derfor behandling elektrolytforstyrrelser fra roden og derefter lindring af muskelkramper.

没有评论:

发表评论

Online Expert