2014年11月5日星期三

Nyrefunktion Ned til 56% Kan det være Forbedret

Nyrefunktion i nefrologi, er en indikation af tilstanden af ​​nyre og dens rolle i renal fysiologi, efter det falde, er det svært at vende i fortiden. Med tiden går, kan nyrefunktionen blive forbedret med rettidig behandling. Så hvis nyrefunktionen ned til 56%, kan det blive bedre?

Nyrerne udføre de væsentlige funktion at fjerne affaldsprodukter fra blodet og regulere vand væske niveauer. Så når det er afvist, kan den ikke fungere effektivt, så de ekstra stoffer, som ikke kan udledes i tid og akkumuleres i blodet og dermed gøre yderligere skade på nyrerne.

For folk med 56% nyrefunktion, deres renal beskadiget moderat. I klinikken, er de nu i den tidlige fase af fase 3 kronisk nyresygdom. Det kræver dem at få behandling lige nu, så for at undgå sygdommen går værre. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en af ​​innovation af traditionel kinesisk Herb Medicin, det kan forbedre nyrefunktionen ved at reparere de beskadigede nyrevæv og beskytte de resterende virksomheder. Med nyrefunktionen stigning, vil de ekstra affald og giftstoffer udskilles dermed lette byrden på nyrerne.

Af ovenstående kan vi se, at Nyrefunktion 56% kan forbedres til en vis grad ved hjælp af Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, hvis du ønsker at vide mere information om denne behandling eller har brug for hjælp til at forbedre nyrefunktionen, ikke tøver med at kontakte vores online læge eller efterlade beskeder til os. Vi vil svare dig så hurtigt som muligt med gratis rådgivning. Håber alle mennesker kan have en lys fremtid.

没有评论:

发表评论

Online Expert