2014年11月12日星期三

Er der en chance for at undgå Dialyse af Change Diet

Det er kendt, at kosten spiller en vigtig rolle i at kurere nyresygdom, kan en egnet kost øge helbredende virkning. Så er der en chance for at undgå dialyse ved forandring kost?

Ingen kan benægte, at kosten spiller kurere nyresygdom, kan det hjælpe at genopleve symptomerne på denne sygdom og mindske arbejdsbyrden for nyre, endda øge helbredende virkning, og dermed hjælpe folk til at leve bedre, men det kan ikke erstatte arbejdet medicin, så det ikke er nok til at kurere denne sygdom kun kost. Hvis folk kan have en fit kost og få en ordentlig behandling på samme tid, vil det være perfekt til behandling af nyresygdom. For mennesker, der er i den tidlige fase, kan de have en chance for at vende den; for folk der er i midten fase, kan de have en halv chance for at vende den; for folk der er i et fremskredent stadium, de også kan nyde en kvalitet liv.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en af ​​de behandlingsformer, der kan hjælpe folk til at slippe af dialyse ved at forbedre nyrefunktionen. Det er et eksternt program baseret på traditionel kinesisk urt medicin, er der fire hovedsagelig funktion i det, er de stort blodkar, anti-inflammatorisk, anti-koagulation og anti-trombose. Med disse fire funktioner, kan de beskadigede nyrevæv repareres, og den resterende kan beskyttes, således nyrefunktion vil blive forbedret.

Af ovenstående kan vi se, at kost er meget vigtig til behandling af nyresygdom, men det er ikke nok til at hjælpe folk undgå dialyse. Hvis du ønsker at undgå dialyse, en effektiv terapi er også i efterspørgslen. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er den rigtige terapi kan hjælpe folk til at nå det. For flere informationer, kan du kontakte os. Vores e-mail: kidney-treatment@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert