2014年11月28日星期五

IgA nefropati og øvre luftvejsinfektioner

Det IgA nefropati opstår ofte efter øvre luftvejsinfektioner. Hvis ikke kontrolleres effektivt, kan dette problem fremkalde gentagelse af IgA nefropati eller forværres prognosen for patienterne. Derfor er det meget vigtigt for IgA nefropati patienter at kontrollere deres rettidige og effektive øvre luftvejsinfektioner.

I nogle tilfælde vil dette problem forsvinder spontant, og patienterne ikke behøver at bekymre sig længere. Men i nogle andre tilfælde er problemet igen igen og igen, så patienterne nødt til at tage nogle metoder til at styre øvre luftvejsinfektioner. Hvis det er svært, bør patienterne gøre tonsillektomi.

I vort daglige liv, nogle metoder er anvendelige til at behandle infektioner i de øvre luftveje. De er:

1. Undgå den underliggende årsag

Kold, overanstrengelse, kontakt patienter, der får kolde, dårlig personlig hygiejne, etc., alle kan udløse infektioner i de øvre luftveje. Derudover bør patienter reducere risikoen for at gå til offentlige steder, hvis patienterne IgA nefropati er i den aktive fase.

2. Styrkelse af patienter og gøre dine knogler stærke

Regelmæssig motion kan forbedre immunforsvaret kapacitet af patienter og hjælpe med at bekæmpe bakterielle og virale infektioner. Desuden kan nogle vitamin C-rige fødevarer også bidrage til at forbedre immunitet patienter og øge patientens generelle sundhedstilstand.

3. Under visse lægemidler eller behandlinger for at forbedre patienters sundhedstilstand

Kun hvis den generelle sundhed i patienterne kan drives fra roden, kan patienterne undgå infektioner i de øvre luftveje af roden. Hidtil har nogle behandlinger vist sig effektiv til at vende nyreskader og behandling af IgA nefropati. For eksempel, stængel og Micro-kinesisk medicin Osmotherapy celler kan kun bidrage til at nå disse mål. Hvis du ønsker at behandle din IgA nefropati, dybest set, kan du sende din testrapport eller beskrivelse af sygdommen enfermedad-renal@hotmail.com.

Øvre luftvejsinfektion er ikke alvorlig for patienter med IgA nefropati, men hvis det ikke styres tid kan medføre nogle alvorlige komplikationer. Vær venlig ikke at bekymre dig. Mange læger i Shijiazhuang nyresygdom Hospital er altid her for at hjælpe dig med at administrere dine problemer.

没有评论:

发表评论

Online Expert