2014年11月26日星期三

Sådan forhindrer tilbagefald aEr der nogen måder at lade nyresygdom Patient komme sigf IgA nyresygdom

A: Hej, min bror har en kronisk nyre desease sekundært til kronisk glomeruloneephritis ... er der anyways at lade ham komme sig fra denne sygdom?

Q: Hej, glad for at hjælpe dig. Faktisk nyresygdom kan vendes på et tidligt stadium, uanset det oprindelige sygdom eller sekundær sygdom. Det centrale punkt at helbrede denne sygdom er at finde en egnet behandling og få det rettidig.

Ifølge den forskning, kan kronisk nyresygdom øge hastigheden for at få hjerte-kar-sygdomme og andre sygdomme, så vi bør kontrollere det rettidig. Er nødvendige kontrol af blodtryk og behandling af den oprindelige sygdom til at bremse eller standse progression af denne sygdom. Generelt er ACE-hæmmere (ACE-hæmmere) eller angiotensin II-receptor-antagonister (ARB'er) bruges, da de har vist sig at bremse udviklingen af CKD. Selv om brugen af ACE-hæmmere og ARB'er repræsenterer den aktuelle standard for pleje af mennesker med CKD, folk gradvist miste nyrefunktionen mens disse medikamenter. Når sygdommen mister kontrollen, er nyreerstatningsbehandling normalt kræves, i form af enten dialyse eller transplantation. Begge kan bidrage til at forlænge patientens levetid til nogle bestemte, men kan ikke lade patienten nyresygdom komme fra det.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en anderledes måde fra alle de behandlinger, vi nævnte ovenfor, som en fornyelse og forbedring af traditionel kinesisk Herb Medicin, kan det hjælpe folk vende sygdommen, i det mindste kontrollere det, ved reparation beskadigede nyrevæv og beskytte resterende dem fra yderligere skader. Det er middelværdi, kan det lade patient nyresygdom komme fra det.

hvis du ønsker at vide mere information om måder at lade patienten nyresygdom gendanne fra det eller har brug for hjælp til at kurere din sygdom, ikke tøver med at kontakte vores online læge eller send e-mail til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig. Vores e-mail: kidney-treatment@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert