2014年11月6日星期四

Min Creatinin Level Stigning 1.7-2.3 Er det Start af nyresvigt

Min kreatinin niveau stigning fra 1.7 til 2.3, er det starten på nyresvigt? Det er kendt, at der er mange faktorer kan forårsage øget kreatinin niveau til et højt niveau, udelukker ikke-patologiske faktorer, hvis din kreatinin niveau stigning fra 1,7 til 2,3, som kan indikere starten på nyresvigt.

I klinikken, kreatinin 1.7 er i fase 2 af kronisk nyresygdom og kreatinin 2.3 er i fase 3, hvis venstre ubehandlet kan sygdommen går værre. Så det kræver du til at træffe foranstaltninger straks at forsinke progression eller stoppe det. I fortiden, læger altid henvise hornmonotherapy og immunsuppressiv at bekæmpe sygdommen, når den kommer ud af kontrol dialyse vil anbefale før patienten tager nyretransplantation. Alle dem kur vi har nævnt ovenfor er de fælles terapier til behandling af nyresygdom, kan de hjælpe til at forlænge patientens levetid, på samme tid, kan bringe nogle bivirkninger, så nogle mennesker spørger sig selv, er der nogen naturlige måder at kurere denne sygdom.

Efter mange års forskning og klinik erfaring, folk har opfundet en række unikke behandlinger baseret på traditionel kinesisk Herb Medicine. Blandt dem, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er den mest berømte. Denne terapi er en form for ekstern behandling, kan det kurere denne sygdom uden at gøre yderligere skade på nyrerne, så det er kærlighed af mange mennesker. Med hjælp fra det, mere og mere tålmodig have get nyttiggørelse fra de tidlige stadier af denne sygdom. For mennesker, der er i et fremskredent stadium, de også kan nyde en kvalitet liv.

Af ovenstående kan vi vide, at udelukke den ikke-patologiske årsager stigning kreatinin niveau 1.7-2.3 er en indikator for nyresvigt og at efterspørgslen dig at styre det lige nu. Hvis du har brug for hjælp til at kurere denne sygdom, ikke tøver med at kontakte vores online læge, vil vi svare dig med gratis rådgivning så hurtigt som muligt.

没有评论:

发表评论

Online Expert