2014年11月11日星期二

Skulle Mennesker med kronisk nyresygdom spiser fisk

Skal folk med kroniske nyresygdomme spise fisk? Nogle gange, vil læger anbefaler folk med nyresygdomme at holde sig væk fra fisk, fordi det har et højt proteinindhold og kalium. Men faktum er, det er også rigt på andre nutritions, så folk ikke bør undgå at spise dem alle.

Jeg vil give dig et eksempel for at vise dig, hvorfor folk ikke bør undgå at spise dem alle.

"Min bedstemor har en nyre problem, og lægen sagde, at hun ikke kunne spise fisk længere på grund af kalium. Men hun kan lide fisk og ikke spiser godt. Er det sandt? "(Dette er spørgsmålet fra vores online læge del, hvis du har nogen spørgsmål, kan du også kontakte os.)

"Ifølge din bedstemor tilstand, er det umuligt at undgå at spise fisk på grund af hendes dårlig appetit. Så hun kan spise noget frisk vand fisk, der kan levere nok af høj kvalitet protein og andre nutritions. "(Dette er svaret fra vores læge)

Faktisk ferskvandsfisk er forskellig fra dybe fisk vand, det indeholder rige høj kvalitet protein, som er let at fordøje. Ud over, at det er rigeligt i vitamin, mineral jern, phosphor, calcium og så videre, så det er god kilde til ernæring.

Som patient nyresygdom, hvilken slags fødevarer, du vælger at spise er meget vigtigt, kan det øge helbredende virkning eller formindske det, så lad være særlig opmærksom på det. Hvis det er muligt, kan du lave en kost leg med hjælp af din ernæringsekspert ifølge dig egen sygdomstilstand, fordi der i forskellige stadier af denne sygdom, bør have forskellige fødevarer listen.

Så for dette spørgsmål bør folk med kroniske nyresygdomme spiser fisk, bør svaret være forskelligt alt efter patientens tilstand. Hvis du har brug for hjælp til at gøre kost plan eller helbredelse nyresygdom, ikke tøver med at sende e-mail til os. Vores e-mail: kidney-support@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert