2014年11月22日星期六

Er bønnespirer God til Patient med kronisk nyresygdom

Der er flere former for bønnespirer, blandt dem mungbønne spire og sojabønner spire er de mest populære fødevarer. Er dem godt for patient med kronisk nyresygdom? "Alle af dem er rige på fibre, vitaminer og mineraler, så de kan hjælpe til at levere nok nutritions til kroppen. Men, mung bean spire er bedre end sojabønne spire, grundet den lave protein i det. "Ekspert sagde.

Som vi alle ved, vil protein tilføje arbejdsbyrde til nyrerne og kan gøre yderligere skade på dem, så en patient nyresygdom, skal du styre indtagelsen af det. Men protein er de nødvendige ting for kroppen, så for at imødekomme efterspørgslen fra din krop, bør du tage nogle af dem. Under denne betingelse, du må hellere spise nogle fødevarer med høj kvalitet protein, såsom fisk, æggehvide, magert kød og så videre.

Bortset protein, patienter med denne sygdom også burde kontrollere vandindtag, saltindtag, kalium indtagelse i henhold til deres egen tilstand. Såsom patient med ødem, bør de ikke drikke for meget vand. For patient med forhøjet blodtryk, bør du kontrollere saltindtag. Hvis du er patient i et fremskredent stadium af denne sygdom med lidt urin eller har ingen urin, bør du være opmærksom på indtag af kalium.

Af ovenstående ved vi, at anden patient skal have anderledes kost, så du må hellere konsultere din læge, før du vælger fødevarer. Hvis det er nødvendigt, kan du lave en kostplan med hjælp af din ernæringsekspert. Hvis du har brug for hjælp til at gøre det, kan du chatte med vores online læge.

Nu ved du, at bønnespirer kan levere nok næring til kroppen, men i mellemtiden, tilføjer arbejdsbyrde til nyrerne, så gør de andre fødevarer. Så gør give en anden Tænk før du foretager beslutning. Hvis du har andre spørgsmål, så send mail til os. Vores e-mail: kidney-support@hotmail.com

没有评论:

发表评论

Online Expert