2014年11月9日星期日

Er Ben Følelsesløshed Betyder Nyre svigter

Jeg er en nyre patient sygdom og nu oplever ben følelsesløshed, betyder det betyder, at min nyre svigter? Det er muligt, men ikke absolut, undtagen nyresvigt, højt niveau af kalium eller lavt niveau af calcium i blodet også er de fælles faktorer til at forårsage ben følelsesløshed.

Ligesom vi har nævnt ovenfor, er der mange grunde til, kan føre til ben følelsesløshed, så gør ikke nogen beslutning, før du foretager rydde årsagen. Så den bedste måde er at kommunikere med din læge, hver gang du faldt noget ubehageligt, så som at undgå at din sygdom går værre.

Som vi alle ved nyresygdom er en kronisk sygdom, vil det udviklet sig til nyresvigt, hvis venstre ubehandlet, således at efterspørgslen du at træffe foranstaltninger straks. For mennesker, der er i den tidlige fase af denne sygdom, kan du have en chance for at vende, hvis de kan få den rette behandling (Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en af ​​de mest effektive behandlingsformer, er det nu anvendes bredt til behandling af nyresygdom). Jo tidligere du kan få den behandling, kan jo større er din sygdom bliver omvendt.

Fordi der er mange grunde kan føre til benet følelsesløshed, så vi kan ikke diagnosticere sygdommen kun én faktor, vi har brug for flere oplysninger om din sygdom at gøre yderligere diagnose.

Hvis du ønsker at vide, om din følelsesløshed betyder nyre svigter eller ikke, kan du sende dine oplysninger til os via e-mail eller kontakte vores online læge direkte, vil vi give dig svaret og relateret bistand så hurtigt som muligt gratis. Vores e-mail: kidney-treatment@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert