2014年11月21日星期五

Stadier af Lupus nefritis og behandling af det

I dag vil jeg dele dig nogle detaljer om de stadier af Lupus nefritis og behandling af det, håber det kan hjælpe dig til at vide mere klar om din sygdom.

Lupus nefritis kan opdeles i fem faser baseret på biopsi

Trin 1 er minimal mesangial glomerulonephritis som er histologisk normalt på lysmikroskopi men med mesangiale aflejringer på elektronmikroskopi. Det udgør omkring 5% af tilfældene af lupus nephritis. Nyresvigt er meget sjælden i denne form.

Fase 2 er baseret på en konstatering af mesangial proliferativ lupus nefritis. Denne formular typisk reagerer helt til behandling med kortikosteroider. Den udgør ca. 20% af tilfældene. [2] Nyresvigt er sjælden i denne form.

Fase 3 er omdrejningspunktet proliferativ nefritis og ofte med held reagerer på behandling med høje doser af kortikosteroider. Den udgør ca. 25% af tilfældene. Nyresvigt er ualmindeligt i denne form.

Fase 4 er diffus proliferativ nefritis. Denne formular er primært behandles med binyrebarkhormon og immundæmpende medicin. Den udgør ca. 40% af tilfældene. Nyresvigt er almindelig i denne form.

Etape 5 er membranøs nefritis og er kendetegnet ved ekstrem ødem og protein tab. Den udgør ca. 10% af tilfældene. Nyresvigt er ualmindeligt i denne form.

Af ovenstående kan vi se, at fase 4 er den mest almindelige fase, som kan udvikle sig til nyresvigt, så vi skal betale en høj opmærksomhed på det. Selvfølgelig skal vi ikke ignorere andre etaper også.

For folk i den tidlige fase af denne sygdom, kan de blive helbredt ved de normale måder, men for mennesker med fremskreden, at de er nødt til at søge hjælp fra Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, en innovation af traditionel kinesisk Herb Medicine. Hvis du ønsker at vide mere detaljer af behandlingen, kan du chatte med vores online læge direkte.

Har du fået oplysninger om diagnose og stadier af Lupus Nefritis du ønsker, hvis ikke, kan du efterlade beskeder til os, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert