2014年11月6日星期四

Diet Tips til børn med nefrotisk syndrom

Kost spiller en vigtig rolle i vores daglige liv, pasform og helsekost er meget nyttigt for vores sunde, især for børn. Så nu ved du, hvor vigtig kosten er for de børn, der lider af nefrotisk syndrom, Følgende er nogle kost tips til børn med nefrotisk syndrom, lad os få et kig på sammen.

Nefrotisk syndrom er en kronisk forbrug, kan stor mængde protein sive ind i urinen, hvad der er værre, kan barn med denne sygdom har ingen appetit, så ernæring ikke kan imødekomme efterspørgslen af kroppen. For forældre den første ting du skal gøre er at prøve dit bedste for at forbedre din madlavning færdigheder og opmuntre dit barn til at spise mere. Må ikke overdrevent begrænse saltindtaget hvis dit barn har ingen andre symptomer, ellers vil de tab interessant at spise mere. I mellemtiden kontrollere kalorieindtag for at forhindre vægtforøgelse meget, der kan påvirke prognosen for denne sygdom.

Hvis du ikke ved, hvad er de egnede fødevarer til dit barn, kan du konsultere vores online læger eller din ernæringsekspert, alle af dem kan give dig et tilfredsstillende svar. Jeg håber virkelig alle børn kan få et godt liv.

Jeg håber, at ovenstående kost tips kan hjælpe børn med nefrotisk syndrom kan få over sygdommen tidligere og kan nyde deres liv ligesom alle andre børn. Hvis du ønsker at lære mere om denne sygdom eller har brug for hjælp til at kurere det, er du velkommen til at kontakte vores online læger eller send e-mail til os, vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig. Vores e-mail: kidney-support@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert