2014年11月14日星期五

Kan Bakterier Infektion Føre til Nefritis

Kan bakterier infektion føre til Nefritis? Faktisk akut nefritis er en form for sygdom forårsaget af immunitet lidelse, er det almindeligt hos børn. Der er mange faktorer kan fremkalde det, såsom bakterier, vira, mycoplasma og parasit, blandt dem bakterier infektion er den mest almindelige.

De fleste af børnene kan helbredes med rettidig behandling i 1-2 måneder eller 6-12 måneder efter fik infektion, men nogle af dem kan fået nyresygdom, selv nyresvigt. Indtil nu, ingen kender årsagerne klare. Men i almindelighed, er der mindst to faktorer kan fremkalde det. Den ene er de børn, der har fået denne sygdom kan have problemer med at regulere sig selv immunitet, således producerer mange patogene antistof. Den anden er børnene har fået særlige streptokokker, som kan fremkalde akut Nefritis.

For de børn, der har fået nyresygdom, de har brug for at lægge i seng for nok hvile. På samme tid, de har brug for at holde en lav-salt, lavt kalium, lavt proteinindhold, højt kalorieindhold og høj vitamin kost. Desuden har de også burde kontrollere indtagelsen af ​​vand og tage visse lægemidler til at reducere højt blodtryk. Men det vigtigste punkt er at tage systematisk behandling i tide. Efter alle disse symptomer forsvandt, det normalt har brug for 2-3 uger, kan de gå omkring sengen og gøre nogle lys aktivitet, såsom gang, men bør ikke gøre for meget udendørs aktivitet. Efter 3 måneder kan børnene tilbage til skolen, men også bør undgå anstrengende sport.

Eksperter minde dig om at være opmærksom på din kost og samarbejde med din læge positive, der kan hjælpe dig med at vende sygdommen tidligere.

I et ord, kan bakterier infektion føre til Nefritis, selv nyresvigt, så være særlig for det. Når du finder nogen ubehageligt, går til din læge og gøre yderligere diagnose straks. Har andre spørgsmål? Kontakt venligst vores online-læge direkte, vil vi levere råd gratis.

没有评论:

发表评论

Online Expert