2014年11月16日星期日

Princippet om ligebehandling af nyresygdom med TCM

1. Patogenese af TCM

Qi --- Stagnation --- Blood --- Stasis --- Toxin

2. nosogenese af CKD

Års research viste, at kronisk nyresygdom (CKD) er et resultat, som er primært forårsaget af toksin i kroppen. Dette toksin er primært manifesteret i 3 aspekter:
Først Turbidity Toxin, blokering i nyrerne sikkerhedsstillelse. Det vil sige, de værdiforringede renale iboende celler forårsage hyperplasi og necrocytosis.
For det andet, Stasis Toxin, stagnerende i renal årer. Det vil sige, glomerulær kapillær sclerose og inficeret blod føre til han hypoxi-iskæmi.
For det tredje, Stillestående Toxin, forsinker i myocutaneous krydset. Det er den unormale immunologiske funktion forårsager ultra immune inflammatoriske respons i nyrerne.

3. Tre processer af traditionel kinesisk behandling

Først fjerne Turbiditet Toxin, fjerne Turbiditet Toxin blokering i nyrerne sikkerhedsstillelse. Nemlig, reparere skader på nyrerne iboende celler og fjern prolifererende og døde celler.

For det andet, skal du fjerne Stasis Toxin, fjerne Stasis Toxin forsinker i myocutaneous krydset. Nemlig fjerne de forskellige toksin, der klæber i karvæggen eller trænger ind i karvæggen, opdatere vaskulære elasticitet og forbedre den glomerulære hypoxi-iskæmi.

Tredje løsne Stagnant Toxin. Genindføre iboende immunfunktion og forbydes den ultra immune inflammatorisk reaktion.

4. "Fire en" traditionel kinesisk behandling

"Fire ene" betyder, et par af Oral kinesisk medicin, en flaske McConnon blanding, en dosis af ekstern applikation med kinesisk medicin og et bassin af Foot Bath Medicine.
For mere information, kontakt venligst vores online læge direkte, vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

没有评论:

发表评论

Online Expert