2014年11月6日星期四

Hvordan skal man behandle tør hud forårsaget af nyresygdom i slutstadiet

Som vi alle ved kronisk nyresvigt kan have forskellige symptomer, især i den femte fase, tør hud er en af ​​dem. Selvom det ikke er det vigtigste symptom, men det påvirker patienterne liv meget. Så hvordan man skal håndtere det blive et stort problem for patienter.

Hvordan skal man behandle tør hud forårsaget af fase 5 Kronisk nyresvigt?

Hvis du ønsker at løse det, du har brug for at finde de bagvedliggende årsager til det. Tør hud er forårsaget af dehydrering, dette opstår, når kroppen mister mere væske, end det tager i. Du bør drikke vand nok til at sikre, at du ophold hydreret. For de fleste af patienterne deres nyrer er blevet beskadiget, så hvis du drikker for meget vand, der vil tilføje byrde for dem. Så indtag nok vand, men ikke for meget, at der vil nyttige lindre din svær tør hud og vil ikke øge byrden for din nyre. Men hvis du ønsker at slippe af med dette problem fra dets rod, bør du helbrede din nyresygdom. Før det, bør du beskytte din hud og holde den ren og sundhed.

Hud cares spiller en vigtig rolle i Forebyg hudinfektion, så uanset patienter eller deres familiemedlemmer bør være opmærksomme på det. Såsom skifte tøj og sengetøj artikler i tid, vask hele din krop især viklede dele og holde din hud ren og komfortabel. Alle disse kan øge infektion sats.

Hvis du har andre problemer omkring hud bekymrer eller nyresvigt du kan chatte med vores online læger, kan de give dig nogle gode råd gratis. Eller du kan efterlade en besked til os, vil vi svare dig inden for 24 timer. For yderligere informationer, ikke tøver med at kontakte os. Vores e-mail: kidney-support@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert